AKTUELNO

Ona smatra da će se njena ćerka pomiriti sa di-džejem.

Budući da su tokom prethodne večeri Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola raskinuli veridbu, Marija Kulić je bila večerašnji sagovornik voditelja Ognjena Amidžića. Naime, Ognjen je za početak upitao Mariju šta ona misli o odnosu Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša i da li ona veruje da tu postoje simpatije.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi se da postoje simpatije i sa jedne i sa druge strane. Mislila sam da u početku tera inat Pavlu, ali oni se i noću dodiruju i pišu poruke. Ali to nije inat, već zaljubljivanje. On se sada uplašio kako će porodica da reaguje, najviše mu je do nje... Žena radi, a on šeta druge cure - pričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Marija dala svoj sud šta misli o raskidu veridbe Miljane i Zole i otkrila da postoji mogućnost da se njih dvoje pomire, ukoliko di-džej prvi priđe njoj i izglade odnose.

On večito napada Miljanu da nije u pravu, sa kim god da je u raspravi. Njegov posao je da je zaštiti, a ne da uvek govori kako ona nije u pravu. Ispada da on igra igru sa njom i sinoć je odlučila da raskine sa njim. Uznemirena je, vidim vrti se. Vidim da je njoj neprijatno kada je njega komentarišem u negativnom konstekstu. Mislim da će se pomiriti. Želim da bude srećna, odustala sam od zadatka, ne želim da puste klip na kome ja pričam nagativno o njemu - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGANA JE PUKLA KADA JE ŠA SPOMENUO ŽENU: Miki ubeđen da se Mitrovoj sviđa reper, ali da je problem njegova supruga! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

'