AKTUELNO

Preko ovoga ne može da pređe!

Ljubav koja je planula pred kamerama "Zadruge 2" između Lune Đogani i Marka Miljkovića podigla je veliku prašinu kako u Beloj kući, tako i van ovog rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZNAO SAM DA ON NEĆE ZADOVOLJITI MILJANINE KRITERIJUME: Siniša Kulić otkrio šta misli o Zolinom ponašanju, a onda je OVO poručio Petrućiju! (FOTO)

Na društvenim mrežama osvanulo je mnogo stranica koje osuđuju ovu ljubav i napadaju Lunu, zbog čega je reagovao njen otac Gagi Đogani.

On je zgrožen time što pojedinci ne samo da ne podržavaju ljubav njegove ćerke, već se služe i mnogo gnusnijim stvarima, te je za njih najavio tužbu.

Sve velike hejterske stranice Lune Đogani će u narednih nekoliko dana biti prijavljene, nakon što saznamo identitet osoba koje su inicijatori grupa i koji se bave prozivanjem porodice Đogani po svim osnovama, vređanju i narušavanju mira i dostojanstva, pozivanju na mržnju i medijski linč. Napravićemo tužbe i javno otkriti identitete. Više se ne "igramo rijalitija" i ne branimo ćutanjem. Vreme je da se neke stvari i neki ljudi postave na svoje mesto. Takođe, molim sve Lunine fanove da svoju energiju i pažnju usmere ka Luni, da budu dostojanstveni i da se ne spuštaju na nivo plaćenih botova, neka naš jezik komunikacje bude jezik ljubavi a ne mržnje. Srdačan pozdrav - napisao je Gagi u svojoj objavi.

Lunina majka, Anabela Atijas, takođe je podržala ovu ljubav, a šta je ona poručila svojoj mezimici možete pročitati OVDE.

R. L.

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'