AKTUELNO

Otkrila kakve emocije postoje među njima!

Drvo mudrosti je bilo vredno, pa je pojedinim ukućanima priredilo i tajne zadatke kako bi svi zabavili jedni druge, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Jedna od onih koja je imala tajni zadatak bila je Zorica Marković koja je danima posmatrala Nenada Aleksića Ša i Draganu Mitar, jer je u Beloj kući kružila priča da među njima postoje simpatije. S obzirom na to da oboje imaju bračne supružnike koji ih čekaju kod kuće, nikome nije bilo jasno otkud koliko prisnosti između njih za ovako kratko vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Osim Marije i Zorica je bila na tajnom zadatku. Ona je špijunirala Draganu i Ša, sad je vreme da svi saznaju šta je videla - pisalo je u pismu Velikog šefa.
Ozbiljno sam shvatila ovaj zadatak. Što se tiče Dragane, mnogi su pomislili da sam na njenoj strani, ona ima pravo da radi šta hoće. Prvo sam došla kod Ša na krevet, zanimala me njegova priča i tada smo se dogovorili da napravimo foru za Pavla, da se njih dvoje drže za ruke. Nastala je čitava frka oko njegove ruke koja je bila na Draganinoj ruci. Bila je fora, ali prijalo im je i te kako. Ja nisam spavala, ponekad i rano ustanem. Njih dvoje su budni do svitanja, leže na stomaku, glava okrenuta jedno prema drugom i pričaju. To šaputanje ispod jastuka... Primetila sam da razgovori jako dugo traju. To da se Pavle napadne zbog slika sa Majom, sumnjam da je to istina, to je da se skrene pažnja. Elem, od Ša nisam mogla da primetim ništa, on je oženjen, izjasnio se sve kako treba. Međutim, Dragana je dobar čovek i iskrena je, pa sam jedan dan u kupatilu sve saznala. Nije mi trebalo više ništa, mogla sam da spavam kao top. Ona mi je rekla da oni pišu u šiframa ono što se lepo pokrenulo obostrano. Sinoćna pitanja novinara, da li su zaljubljeni i tako to, on je istog trenutka napisao na ruci da je zaljubljen. Pitala sam Draganu, ona mi je rekla: ,,Primećujem kako me gleda, to nije drugarstvo". Ja sam je pitala šta je sa njene strane, kaže da nije ravnodušna. Tako da, to što vi slutite i to što mi pričamo, samo sam ćutala i nisam se javljala za komentare. Ja sam sigurna da Dragana ne bi smela da mi šapuće. Na vratima od kupatila mi je pisala sve. Kako god to neko shvatio, da li sam je navukla ili ne, vi to vidite svakako sami i svakako se priča po ćoškovima. Dragani verujem, Ša je premestio krevet, svaka čast. Rekao si da je najlepša u kući i to je hrabro, ali ti najbolje znaš šta radiš. Niti sam očekivala od tebe, nisam ni pokretala temu, znam da ne bi priznao nikom - otkrila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi moji, sve je to istina, ali moram da ti priznam da sam ja za nijansu bolji igrač od tebe - rekao je Ša ironično.
Ja se sa tobom ne takmičim, ti si inteligentan momak. Ti si lepo rekao sinoć suprotno od onoga što je Dragana rekla. Pričali ste na krevetu o vašim bračnim saputnicima - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zorica Marković

'