AKTUELNO

Glasajte za svog favorita!

Ovonedeljni vođa Adam Đogani je kao potrčke izabrao ljubavni par Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Njih dvoje su prethodne dane proveli u izolaciji, a večeras je došao trenutak da se održe nominacije i da zadrugari izglasaju ko će se od njih dvoje boriti za opstanak u Beloj kući. Zerina Hećo i Bane Čolak su takođe nominovani od strane Velikog šefa, zbog agresivnog ponašanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, Miljana je priznala da je tokom današnje žurke ukrala četiri soka i uputila veliko izvinjenje produkciji zbog onoga što je uradila, te je obećala da će dati novac za to.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVI VIDE DA JE ŠA ODLEPIO ZA DRAGANOM MITAR! Promenio krevet da bi joj bio bliže, njegova žena u ŠOKU: Čim izađe rešićemo neke stvari! (FOTO)

Tokom nominacija je došlo do rasprave između Miljane i Zole koji je branio Mikija Đuričića. Miki se osvrnuo na njegov odnos sa Kulićevom, koja je Suzanu Perović nazvala "babom".

Neću da ćutim osobi koja s*re po meni. Ja sam za njega izmislila iskrenost. Ko ga ne zna skupo bi ga platio - vikala je Miljana, dok ju je Zola smirivao.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je veoma neizvesno tokom glasanja, a prevagu tokom nominacija odneo je Zola koji će noć provesti u zatvoru.

Osim toga što su zadrugari glasali, pravo glasa je imala publika, a ona je najmanju podršku dala Olja Bajrami. Borba će biti neizvesna jer će se čak četvoro takmičara naći u trci za izbacivanje: Zerina, Bane, Olja i Zola.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'