AKTUELNO

Imala je šta da im poruči!

Iako pevačica Anabela Atijas nije učesnica "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, zbog toga što njena ćerka Luna Đogani jeste ona je često na meti kritika javnosti, i pozitivnih i negativnih. Luna i Marko Miljković su nedavno započeli ljubavnu vezu koju je Anabela podržala, zbog čega je naišla na osudu ljudi koji tu ljubav ne podržavaju.

Foto: Pink.rs

Iako je pevačici danas rođendan i njena ćerka bi sigurno želela da se čuje sa njom, pevačica je na svom Instagram profilu napisala da neće prihvatiti taj potencijalni poziv, a onda otkrila i kako se oseća zbog napada koji se dešavaju u poslednja tri dana:

Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ga ja neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerišete, savetujete i učinite da se osećam prestrašno u zadnja tri dana, a da ne pričam o sutrašnjem danu kojem sam se uvek do sad radovala. Odbiću poziv zbog duševnog mira i potrebe da pre svega zaštitim svoju porodicu koja mora da živi sa mnom posle tri dana savetovanja. I molim vas, učinite sebi uslugu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala na svemu, hvala na ljubavi. Srećno vam svima - napisala je Anabela, ali tu nije bio kraj:

Foto: Printscreen Instagram

I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto da ne brinete, ugasite se podrško odmah, i ja ću. Ali svoje dete volim, ma šta god uradila. Oprostite mi na tome - za kraj je napisala Anabela.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'