AKTUELNO

Odnos majke i ćerka sve zategnutiji.

Kao i svakog četvrtka uveče zadrugari i ove noći gledaju snimke koji si nastali u poslednjih nekoliko dana. Voditelj Milan Milošević je došao na luksuzno imanje nadomak Beograda, pa je i emisija "Gledanje snimaka" mogla da počne.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi po redu ove večeri pušten je ljubavni klip koji oslikava romansu između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a nakon pogledanog snimka njih dvoje su dali svoj komentar.

Foto: Rijaliti Zadruga

Bila sam ljuta jer su svi parovi imali klipove, sada sam oduševljena. Prezadovoljna sam ovim klipom, nadam se da sam demantovala mamu, da je videla koliko sam zaljubljena i koliko volim Lazara. Vidim da je imuna. Danas mi je Drvce reklo da ću imati najlepšu svadbu koju je svet video. Mnogo mi je drago što sam ušla u ovaj rijaliti i što sam upoznala Lazara, i što ću sa njim da budem srećna do kraja života. Što sam našla čoveka koji me voli, ko ima razumevanja za mene i za moje trenutno stanje. Ne znam ko može da bude imun na ovo osim moje mame - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma sam zadovoljan snimkom, sada sam malo pod utiskom - naveo je Zola.

Ipak, Miljnina majka, Marija Kulić, koja je protiv ove veze nije reagovala onako kako je njena ćerka očekivala, te su se njih dve ponovo posvađale.

Ja ne mogu da verujem koliko si ti zla žena - rekla je Miljana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja sam ovde samo videla "Je l' me voliš" "Da". Ovaj snimak apsolutno ništa nije promenio - istakla je Marija.

Kulićeva je zatim navela da će se ona vrlo rado udati za Zolu, a da njena majka ne mora ni da dođe na njenu svadbu.

Ne znam kako može da ne zaplače kad vidi ovaj klip. Znam da ona nije zla žena, ali ovde je kao zla veštica. Ne bi me iznenadilo da dođe na svadbu i kaže "Zola da li hoćeš ovde jabuku" - navela je Miljana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona samo što ne počne da se svađa i sa Željkom zbog njega, ne može da kaže nijednu lošu reč za njega. Ljubav postoji sa njene strane, ali ja to nisam videla sa njegove strane - istakla je Marija.
Nadam se da će moj tatica da dođe na svadbu, on je gospodin čovek, sestrice će da dođu, a majka ne mora da dođe - zaključila je Kulićeva.

Marija se zatim prisetila i Miljaninih bivših cimera, Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, te je navela da je njihova veza bila lažna.

Anđelo i Teodora su tako glumili ljubav u rijalitiju, a posle mesec dana po izlasku su raskinuli - istakla je Kulićka.
To nije bila prava ljubav, čim je ona poslušala majku, to nije bila prava ljubav. Goca nije mogla da prežali Kristijana. Ja bih se udala za njega - presekla je svoju majku Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva i Zola su potom pričali o svojoj svadbi, te su naveli potencijalni datum za svoju svadbu kao i pevače koje bi želeli da vide na ovom veselju.

Datum može biti 13. februara, za tvoj rođenan - rekla je Miljana.
Ne, dogovorićemo se. U februaru je još ružno vreme, bolje u martu. Što se mene tiče - istakao je Čolić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Njegova želja je da peva Sloba Radanović, ja ga pozivam. Milena Ćeranić, Milica Pavlović, Snežana Đurišić bih volela da vidim i Darko Lazić ako se oporavio i Seku Aleksić ukoliko postoji mogućnost da je vidim i Zorica Marković. Moje želje su skromne - navela je buduća mlada.
Moja omiljena pevačica je Ceca, ali mislim da je to nemoguće. Meni je bitan muški vokal - zaključio je mladoženja.

Miljana je rekla da bi za kumu izabrala Jovanu Tomić Matoru, dok je Zola za kuma odabrao Boru Santanu. Kulićeva je onda spustila loptu, te je ponovo pitala svoju majku da li će doći na njenu svadbu, zbog čega se Marija i rasplakala.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: SVIĐAM MU SE, NE RAZUMEM NJEGOV BRAK: Dragana primetila da je Ša bacio oko na nju, pa otkrila šta je on uradio da bi joj se približio! (VIDEO)

Ako ona stvarno smatra da je to prava ljubav i da stvarno želi da se uda, ja bih to ispoštovala, zato što mi je prva ćerka, ali za ovo što mi priređuje u rijalitiju, za to ćemo da vidimo - rekla je Marija kroz suze.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'