AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju vašeg omiljenog šou programa.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice-All Stars" i ovog petka od 22 časa donosi veče spektakularnih nastupa, početak petog kruga i novu temu - ovog puta, naše zvezdice imaće mogućnost da biraju svoje omiljene numere jer je tema slobodna.

U ovonedeljnoj emisiji žiri je i dalje u izmenjenom sastavu jer je na mestu Goce Tržan i dalje muzički producent Marko Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, glavna dešavanja ostavljena su za veliku scenu "Pinkovih zvezdica-All Stars", a naši najbolji takmičari potrudiće se da vam prirede noć za pamćenje.

Valentina Mec je za ovaj krug odabrala pesmu Džesi Džej "Nobody's Perfect", a svojim neverovatnim nastupom ostavila je žiri bez reči.

Kod nas u Novom Sadu bi rekli da je ovo bila bombona - rekla je Nataša Bekvalac sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svaki put do sada, Irina Arsenijević je briljirala, ovog puta u veoma zahtevnoj numeri "If I Were a Boy", koju u originalu izvodi Bijonse.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Irina potpuno dorasla ovom nimalo lakom zadatku, dokaz je i komentar Milana Stankovića

Genijalac si, talenat si i samo si dokaz da postoji nešto veće od nas što nam dodeli ovakav dar - rekao je Milan Irini.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora-Tara Stojanović je za slobodnu temu odabrala pesmu Niki Minaž "Chun-Li", a njen nastup bio je dostojan svetske scene.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, osim odličnih komentara koje je dobila od žirija, Teodoru-Taru čekalo je veće iznenađenje u bekstejdžu - po prvi put videćete šta se dogodi kada se emisija nastavi mimo svakog plana.

Moram prekinuti žiri na sekund. Dok Teodora prihvata ove divne komplimente, mi joj ovde pripremamo jedno iznenađenje - rekla je Ana Mihajlovski iz bekstejdža, gde su se svi takmičari okupili kako bi iznenadili Teodoru-Taru za rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kada je videla šta su joj drugari pripremili, Teodora-Tara ostala je bez teksta, a ovo je još jedan dokaz da se u "Pinkovim zvezdicama" stvaraju velika prijateljstva.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U ovonedeljnoj emisiji videćete i nastupe Davida Radosavljevića, Tomislava Milovanovića, Eme Simonović, Bojane Radovanović, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića.

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 25. januara od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Irina Arsenijević

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Valentina Mec

#Žiri

'