AKTUELNO

Dobili sve pohvale.

Iako je na prošloj Zadrugoviziji oduševila sve u studiju svojom pozitivnom energijom i harizmom, Luna Đogani je odlučila da iznenadi sve, ali ovoga puta potpuno drugačijim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa svojim najboljim prijateljem Savom Perovićem pripremala imitaciju uz pesmu Maje Berović i Bube Korelija - Pravo vreme, a niko nije očekivao da će se ovako dobro snaći i u ovoj ulozi.

Đoganijeva se pojavila u izazovnoj kombinaciji na sceni, te je uz dobro uigranu koreografiju zajedno sa Savom zapalila scenu.

Žiri je jedva dočekao da je ugleda u ovom izdanju, a nestrpljivo su čekali na red kako bi dali svoj komentar.

Izgledali ste odlično. Luna ti se krećeš na bini odlično. Pevanje je bilo odlično, a i izabrali ste pravi hit - bio je komentar Marka Kona.
Porodica Đogani je definitivno dobila naslednicu. Odlično si otpevala. Ako nešto treba tu sam - prokomentarisala je Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Geni su odradili svoje, bilo bi glupo da se ne snalaziš na sceni. Ne bi bilo loše da se oprobaš na sceni. Imaš nesvakidašnju lepotu i harizmu - prokomentarisala je Milena Ćeranić.

Foto: TvPink Printscreen

Spremna si za MTV. Tačno su izabrali šta će raditi u dva ipo minuta. Odlično Savo, Luna. Držite se - prokomentarisala je Viktorija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Savo Perović

'