AKTUELNO

Otvorila dušu i rekla sve što misli!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić otišao je u Veternik u porodični dom aktuelnog zadrugara Davida Dragojevića. Iako je očekivao da će razgovarati sa Aleksandrom Subotić, koja još uvek sa svojom ćerkom živi u Davidovoj kući, to se nije dogodilo jer ona i dalje odbija da priča za medije. Ali, Davidova majka Biljana bila je raspoložena da razgovara o svom sinu i njegovoj novoj devojci Ani Korać, kao i svemu što se događa proteklih nekoliko dana u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku Biljana je objasnila da je Aleksandra otišla sa svojom ćerkom kod prijateljice na slavu i da nije želela da priča za "Premijeru - Vikend specijal", a onda je Nemanja pitao koliko snajki ona ima.

Ja znam da imam jednu snajku koja je registrovana, a to je Dejanova supruga. Aleksandra je verena za Davida, e sad šta će tu dalje da bude ne znam - rekla je na samom početku Biljana.

Kada je Nemanja upitao šta misli o Ani Korać, ona se nasmešila a onda dala i opširan odgovor:

Ne poznajem devojku, nemam komentar i eto. Nije da mi se ne dopada, ne poznajem je, ne moram ni da je upoznam, šta ja znam. Ko zna šta će tu na kraju biti, trenutno je ta situacija takva kakva je. Vidimo da su oni uplovili u tu neku vezu, njegovo ponašanje je onakvo kakav zapravo jeste David. Ja mu zameram što se sve to tako brzo desilo, sa Aleksandrom je dve godine. Ako je mislio da stavi tačku na njihovu vezu, trebalo je to da uradi napolju. Ko sam ja uopšte da upravljam njegovim emocijama, ali mislim da se ona našla tu kada je prestao on da ima psihičku torturu od strane Aleksandre. Ona ne gleda to, a i ja izbegavam, jer mi je nemoguće i neshvatljivo da si se juče ljubio sa Aleksandrom, danas sa Anom. Sve je brzo - kaže Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ističe da David Anu sigurno ne voli, ali da se našla tu kada je njemu bilo potrebno:

Nije njega veza dve godine gušila, ne bi bio u njoj da ga je dve godine gušila. Ali zatvoren prostor je verovatno uticao na Aleksandru da se tako ponaša. Ona nema objašnjenje za to ponašanje, možda je nešto primetila, osetila nešto. David Anu ne voli, nemoguće mi je da se on za 24 sata okrenuo. Ali opet kažem da se Ana našla tu baš kad je Aleksandra diskvalifikovana, taj njen smešak i sve to. Meni je drago da je on raspoložen i da igra i prikazuje kakav jeste. Ne volim što sa Mićom i Mikijem ima prisnu komunikaciju, idu mi na živce - rekla je Biljana a onda prokomentarisala i Ljubu Pantović:
Ljubino ponašanje je odvratno, ne mogu da verujem da jedna žena, jedna majka, ja ne mogu da verujem da se tako ponašala. Ona nije zaštitila Aleksandru, ona je trebalo kao majka da pričaju sa njom i da je tako uradila bilo bi možda drugačije - kaže Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju, Biljana je iskreno rekla da ne zna ko je Davidova žena života, ali i otkrila šta bi ga pitala da može:

Ja ne znam ko je žena njegovog života, svakako ne mislim da je žena njegovog života na imanju. Imala bih dosta toga da mu kažem. Pitala bih ga "Davide, šta ti je sa glavom?" Zato me nervira Mića, stalno ga tera da prizna osećanja - zaključila je Biljana.

Autor: N. Vujčić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Premijera-Vikend specijal

'