AKTUELNO

Večeras obavezno budite uz TV Pink i portal Pink.rs jer će ovo biti noć za pamćenje!

Ono u čemu su gledaoci i zadrugari najviše uživali u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge" svakako je bila "Zadrugovizija". Zato je Veliki šef odlučio da nastavi sa organizacijom ovog muzičko-scenskog spektakla i u ovoj drugoj sezoni. Već smo imali prilike da vidimo kako su učesnici rijalitija snašli na "Zadrugoviziji 1" a ove večeri će se ponovo naći na velelepnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras ćemo imati prilike da vidimo 15 nastupa, a zadrugari već nekoliko dana vredno rade na svojim koreografijama i performansu kako bi žiri i gledaoci ostavili bez daha. U nastavku možete videti zvanični redosled nastupa.

REDOSLED NASTUPA

1. Maja Marinković i Dorotea Jovanović 2. Zerina Hećo i Jelena Krunić 3. Lepi Mića i Dragana Mitar 4. Miki Đuričić, Sanja Stanković, Višnja Petrović, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora 5. David Dragojević i Ana Korać 6. Rebeka Popović, Zorica Marković i Snežana Ilić 7. Luna Đogani i Savo Perović 8. Toma Panić, Marko Miljković, Rada Vasić i Branislav Radonić Brendon 9. Bane Čolak, Marko Petrušević Petrući, Karađorđe Subotić 10. Pavle Jovanović i Olja Bajrami 11. Bora Santana i Zlata Đurković 12. Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Marija Kulić 13. Adam Đogani i Nataša Moskva 14. Lazar Jeremić i Marijana Zonjić 15. Nenad Aleksić Ša, Aleksa Savić, Mina Vrbaški, Marko Marković i Ljuba Pantović

Zato večeras obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer imate sve razloge da ovu noć za pamćenje provedete sa nama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Zadrugovizija

'