AKTUELNO

Izdala je naređenje svojoj nesuđenoj svekrvi koja nije imala kud, te je bila primorana da odbije intervju za Pink.rs, iako je prvobitno obećala da će govoriti o Davidovom učešću u "Zadruzi".

Samo nekoliko dana nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana "Zadruge" zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški, čime je najgrublje prekršila osnovna pravila, njen sada već bivši verenik David Dragojević otpočeo je romansu s zgodnom Ivanjičankom Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se najpre trudio da prikrije emocije koje gaji prema Koraćevoj, David je doneo odluku da više ne skriva osećanja, te je milionima gledalaca hiper-rijalitija televizije Pink priznao da je zaljubljen u Anu, sa kojom neprestano razmenjuje nežnosti. On je, takođe, istakao da je zahvaljujući njoj ponovo srećan i nasmejan, a da se, s druge strane, ljubav prema Subotićevoj ugasila davnih dana, te da je bilo pitanje trenutka kada će je ostaviti. David je priznao da Aleksandru već duže vreme ne voli, da ga je "gušila", a da je definitivno na priču sa njom stavio tačku dovoljno govori činjenica da je posle mnogo meseci skinuo burmu s ruke. Ipak, Aleksandra po svemu sudeći i dalje ne želi da prihvati realnost.

Ona i dalje s ćerkicom Magdalenom boravi u porodičnom domu Dragojevića, tačnije kod njegove majke Biljane Dragojević, sa kojom smo zakazali susret u Veterniku, kako bismo porazgovarali o svim aktuelnostima vezanim za Davidovo učešće u "Zadruzi". Ekipa portala Pink.rs uputila se ka porodičnom domu Dragojevića, čija vrata nam niko nije otvarao. U kontakt s Biljanom posle nekoliko pokušaja stupili smo telefonskim putem, kada nam je obećala da će se s našom ekipom sastati za dva sata, kada završi tekuće obaveze, što smo prihvatili.

Foto: Pink.rs

Biljanu smo, po dogovoru, čekali u blizini njene kuće u Veterniku iz koje je u jednom trenutku izletela Aleksandra , koju je nesuđena svekrva čekala u automobilu ispred. Njih dve su se zajedno uputile u nepoznatom pravcu, a ubrzo se vratile zajedno s Aleksandrinom ćerkom Magdalenom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Čim su se parkirale, odlučili smo da im priđemo i sa njima porazgovaramo o svemu što se u "Zadruzi" izdešavalo proteklih dana, a tiče se Davida. Iako smo ljubazno prišli, pobesnela Aleksandra izjurila je iz automobila i na našu ekipu počela da urla i preti nasred ulice.

Foto: Pink.rs

Ne snimam se i ne dajem izjave ni za šta, za Pink.rs naročito ne! Uopšte! Uopšte nemoj da me snimaš i tako dalje, tužiću sve, sve žive - urlala je Aleksandra kojoj se, po svemu sudeći, ne dopada objektivno i pravovremeno izveštavanje našeg portala o strastvenoj ljubavnoj vezi njenog sada već bivšeg verenika i nesuđenog supruga Davida Dragojevića i Ane Korać, u koju je pred milionskim auditorijumom priznao da je zaljubljen.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je brže-bolje pobegla u kuću, a pre nego što je ušla na vrata naredila je Biljani:"Nikakvih izjava nema, nemoj ništa da si im rekla".

Foto: Pink.rs

Odmah nakon Aleksandrine zabrane, Biljana je slegla ramenima i, uprkos tome što je prvobitno pristala da se u razgovoru za Pink.rs osvrne na Davidovu i Aninu ljubav i obećala da će sa našom ekipom obaviti razgovor, kratko rekla:

Evo, vidite, ne mogu... Ne da da pričam. J*bi ga, drugom prilikom, čujemo se, hvala vam - bilo je sve što je Biljana smela da izusti u prisustvu Aleksandre, koja je motrila na svaku njenu reč.

Pogledajte snimak:

S. Kuvekalović, D. T.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'