AKTUELNO

Ljubav cveta.

U ljubavnom gnezdu, tačnije sobi za izolaciju David Dragojević i njegova nova devojka Ana Korać su uživali jer su se osamili od očiju svojih cimera. Simpatije su prestali da kriju kada je David javno poljubio Koraćevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok su se ljubili i mazili i na taj način sve više zbližavali, dotakli su se Aleksandre Subotić. David je govorio kako se odavno nije osetio ovako srećnim, čak ni za vreme dok je bio u vezi sa Aleksandrom. Isto tako, Ana je obasipala Dragojevića komplimentima da je on upravo ono što je njoj trebalo.

Baš si nešto što meni treba. Takva osoba. Sad ne znam koliko će ovo da traje. Meni prijaš, razumeš me. Ne gledam ja tebe kao što te drugi gledaju. Prijaš mi tako nasmejana, što me gledaš i poljubiš i njuškaš. Sa Aleksandrom mi je bila samo rutina, sve može i tako - govorio je David, a Ana je dodala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ti vratila leptiriće u stomaku. Falilo mi je to nešto, to si ti potpunio. Mada nervira me kada pokušaju da te provociraju jer si sa mnom - priznala je Ana, pa su nastavili da se ljube.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'