AKTUELNO

Kao drugi čovek.

Ana Korać i David Dragojević, nakon diskvalifikacije njegove devojke Aleksandre Subotić koja je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, uživaju u ljubavi koja se dogodila pred kamerama "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Zbog veze Ane i Davida oduševljeni su milioni gledalaca koji su na društvenim mrežama napravili mnogobrojne grupe koje podržavaju njihovu ljubav, a sada su fanovi napravili i video-klip u kom dokazuju razliku između Davidove veze sa Aleksandrom i Anom.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvom delu prikazani su Aleksandra i David koji igraju tokom jedne žurke, međutim u snimku se vidi da David i nije baš bio preterano raspoložen da uživa sa Subotićevom, koja je tada na sve načine pokušavala da ga pokrene, što joj nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

U drugom delu snimka prikazani su Ana i David, koji igraju takođe tokom žurke koja je bila priređena povodom dočeka srpske Nove godine, kada je Dragojević bio u potuno drugačijem raspoloženju. On je tada sve vreme pevao, nije skidao osmeh sa lica i uživao u igri zajedno sa Koraćevom, koju je u više navrata i dodirivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SADA SU ZVANIČNO POTVRDILI SVOJE EMOCIJE: Ana i David se ljubili, Dragojević je ne ispušta iz ruku, SMISLIO I KAKO ĆE JE ZVATI! (VIDEO)

Podsetimo, David je nedavno skinuo prsten sa ruke koji je bio simbol njegove ljubavi sa Aleksandrom, a tokom pitanja gledalaca izjavio je i kako se nadao boljim danima u svojoj vezi sa Subotićevom, međutim do toga nije došlo, te se zaljubio u Koraćevu.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'