AKTUELNO

Aleksandrin stric kivan na Dragojevića.

David Dragojević u rijaliti je ušao sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić. Njih dvoje su godinama zajedno, a jedno drugom su se kleli na večnu ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE POŠTEDEO NI BILJANU DRAGOJEVIĆ! NAKON POLJUPCA ANE I DAVIDA, oglasio se Aleksandrin stric: ONA JE JAČA OD KIJE, nije u ludnici, a on je povodljiv i edipovac!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, nakon što je Aleksandra diskvalifikovana, David je postao veoma prisan sa Anom Korać, a sinoć je čak i priznao da mu se ona dopada, te da je spreman da je pred svima poljubi, što se danas i desilo. Sinoć je svima veliku pažnju privuklo i to što je David skinuo burmu, čime je jasno stavio svima do znanja da je došao kraj njegovoj ljubavi sa Aleksandom.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom novonastale situacije oglasio se i Srboljub Srba Subotić, Aleksandrin stric i izneo svoje viđenje situacije. Naime, on ne želi da prihvati činjenicu da je David bio nesrećan pored Aleksandre, pa tvrdi da je Dragojevićev cilj bio da je što pre izbaci iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Trebalo je da reši kod kuće, u četiri zida, sa Aleksandrom, ne ovako javno, pred kamerama, jer nije zaslužila na ovaj način. A ko ga je uveo u rijaliti? To vam je cela suština, cilj je bio da je izbaci što pre da zajaše bilo koju drugu, da postane i on zvezda - napisao je Subotić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'