AKTUELNO

Sve vreme su se strasno grlili i plesali.

Ana Korać i David Dragojević se tokom cele večerašnje žurke nisu odvajali jedno od drugoga. Plesali su sve vreme, razmenjivali poglede, osmehe i strasne dodire. Koraćeva je sve vreme težila u nameri da zavede svog šarmantnog cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je od samog početka žurke igrala zavodljivo kraj Davida, dok ju je on grlio, a onda su plesali, a potom došli do tog stadijuma da je malo falilo i da se poljube. Naime, kako su ih emocije ponele, Ana je u nekoliko navrata zgrabila Davida za lice kako bi ga poljubila, ali on je pokušavao da se opire.

Foto: TvPink Printscreen

Uspevao je u tome, ali njegov pogled je pokazivao da nikako nije ravnodušan na s*ksepil svoje cimerke, pa svaki put kako bi izbegao da je pogleda u lice, on je ljubio u obraz, jednom čak i u nos i grlio strasno.

Ana je tu priliku iskoristila te se još više unosila Davidu u lice, smeškala mu se, a on je svaki put bio na ivici da je poljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Miljana uvredila Suzanu, Miki ZAURLAO NA NJU BESAN KAO RIS, pa tako razjaren RAZBIO OGLEDALO, a onda je i Perovićevu oterao od sebe! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'