AKTUELNO

Lazar mu dao podršku da nastavi dalje!

Nakon svađa sa porodicom njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, David Dragojević izleteo je iz Bele kuće, jer nije mogao više da izdrži pritisak.

Dok su za stolom očekivali da prizna ljubav prema Ani Korać, David je samo digao ruke od svega i istračao iz emisije. Njemu je u pomoć pritrčao Lazar Jeremić koji je uhvatio Davida da luta velelepnim imanjem dok se guši u suzama.

Foto: TvPink

Strašno, ne mogu da verujem. Sve mi se skupilo i trpim. Ja znam šta je ona radila sve za mene. Radio sam sve da bi ona bila srećna. Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad napolju. Meni je haos u glavi. Ne treba mi ništa sada. Ja sad treba da pričam neke stvari, da pravim od nje babarogu, nisam pričao o ovim stvarima ni dok je ona bila tu. Ne znam ni kako se majka moja oseća, ne znam ni da li je uz mene. Toliko puta sam joj govorio da spusti loptu, za njeno dobro, ali nije me slušala. Mene je ubio pritisak, brate. Neću da pričam ništa, neću da ispadne nešto loše - izjavio je David.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: KARAĐORĐE POKAZAO SVOJE EMOCIJE PREMA LJUBI, pa otkrio da je ona abortirala troje njegove dece! Zadrugari u šoku! (VIDEO)

Teško je što si ti ovde i što se sve dešava ovde. U svakoj vezi to rade, ali kad dođe do tih stvari, normalno je da će se klimati. Ovde si prvenstveno zbog sebe. Ti moraš sa sobom da raščistiš šta ti želiš i kako ti smatraš da treba. Gledaj sebe, tebi je sad teško, ali moraš da guraš napred. Sigurno joj nije prijatno da te gleda tako u takvom stanju. Ja sam pravio cirkus, znam kako ti je. Ti imaš 30 godina, moraš da misliš na sve. Ja nju gotivim, ali sve ovo - pričao mu je Lazar.

Kako će se nastaviti saga o novom ljubavnom trouglu, ostaje nam da saznamo u danima koji slede.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'