AKTUELNO

Skoro svi u Beloj kući navijaju za njihovu ljubav.

Nakon što je ovonedeljni vođa Marijana Zonjić izabrala potrčke, Anu Korać i Davida Dragojevića, počeo je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je emisija koju učesnici, ali i gledaoci "Zadruge 2", obožavaju jer ih Milan priseti svih aktuelnih situacija koje su obeležile proteklih nekoliko dana.

Milošević je čestitao Davidu Dragojeviću, te je naglasio da su on i Ana Korać prošle noći izgledali kao par na maturskoj večeri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Baš sam se opustio i eto posle četiri i po meseca, koliko sam imao stres, opustio sam se, bilo mi je baš lepo. Bilo mi je stvarno super, nisam jeo ceo dan, popio koje pivo i dobio gorivo. Bilo mi je super celo veče - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Igrala sam celu noć. Naravno da je bitno društvo za ples. Bilo nam je top, do 6 ujutru smo đuskali, kao na maturi - navela je Ana.

Voditelj je želeo da čuje zašto su danas imali mali pad u raspoloženju zbog komentara na račun njihovog odnosa.

Što se plašiš komentara i što ti oni smetaju - pitao je Milan Koraćevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smetaju mi iz tog razloga što se pravi da se neko igra sa nekim, kao da je neko nešto uradio s namerom. Mene rijaliti ne zanima, nisam u stanju da ispržim jaje jedno, a kamoli rijaliti da igram. Ništa ne radim planski, jednostavno tako se osećam. Raspoložena sam, želim da se družim, neću da se sklanjam, mene ti komentari ne zanimaju. Nije da mi smeta, nego mi malo padne raspoloženje kad čujem te komentare. Danas mi je Marija rekla, nije mi to zasmetalo, ona je bila iskrena i rekla je onako kako jeste. Ali neću da se sklonim jer mi on jednostavno odgovara. Ništa ne radimo, družimo se i to je to - rekla je Ana.
Đuskali smo, igrali smo, prija mi njeno društvo, ona je nasmejana, mi se ne sakrivamo, retko kad smo sami, uvek ima tu par ljudi - zaključio je Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: MIKI PONOVO U KRAĐI! Dok je Suzana zagovarala prodavačice, Đuričić stavljao namirnice u džepove NAOČIGLED SVIH! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'