AKTUELNO

Otvaraju nove grupe podrške!

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi" sinoć je održana žurka povodom dočeka pravoslavne Nove godine. Tu su se desile mnoge neočekivane stvari, a jedna od njih je bila i prisnost Davida Dragojevića i Ane Korać, koji se cele večeri nisu odvajali jedno od drugog, a čak se desio i francuski poljubac!

Foto: TvPink

Mnogi zadrugari su komentarisali da su David i Ana divan par, te da se on promenio na bolje otkako je njegova devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana i da mu sve mnogo više prija. I sam David je kod Drveta mudrosti prokomentarisao da su se Ani i njemu poklopile energije i da mu je jako lepo, a to su primetili i njihovi fanovi.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, internet je počeo da gori od fanova koji su, otkako su videli šta se dešava između ovo dvoje zadrugara, počeli da otvaraju nove grupe podrške njihovoj ljubavi na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA NIJE ŽELEO DA KOMENTARIŠE NOVU ROMANSU U ZADRUZI: Evo šta je poručio Luni i Marku! (FOTO)

"Ljubav na pomolu", "Ana David Love", "Samo iskrena ljubav", "Anči David" samo su neke od grupa koje su nastale od sinoć, a nema sumnje da će ih biti mnogo, mnogo više. Sigurno je da će Ana i David biti oduševljeni kada vide ovo a svi se nadaju da će se njihova romansa razviti u najlepšem mogućem pravcu.

Autor: N. Vujčić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'