AKTUELNO

Majka joj je žestoko zamerila zbog intimnih odnosa sa Zolom.

Ove večeri u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu 2", vratila se učesnica koja je bila odsutna određeni vremenski period iz Bele kuće, Marija Kulić.

Majka prve rijaliti trudnice u Srbiji, Miljane Kulić, upravo je ušla na luksuzno imanje nadomak Beograda, a sada svi očekuju reakciju njene ćerke, ali i potencijalnog zeta Lazare Čolića Zole.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je pred ulazak u "Zadrugu" izjavila kako je veoma kivna na Miljanu zbog njenog ponašanja sa Zolom, zbog ljubavnih akcija ispod jorgana, ali i zbog neočekivanog ponašanja Čolića, koji, prama Marijinim rečima, ne pokazuje dovoljno emocija Kulićevoj.

Dobro veče, kako ste lepi. Koliko vas dugo nisam videla, kako ste se prolepšali. Mici, sram te bilo šta si radila za ovo vreme dok nisam bila tu, svaša. Lepa si, a ponašanje katastrofa. Postala si lenština, spavalica. Operisala sam se, skinula sam mladež - rekla je Marija svojoj mezimici.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva se sa svojim budućim zetom pozdravila rukovanjem, a sa Miljanom se čak nije ni zagrlila.

Gledam da te vidim, svi pričaju, tebe nema - zamerala joj je majka.
Ne mogu da pričam pred ovim ljudima i pred kamerama, gde sam bila i šta sam radila. Non-stop mi je nizak pritisak. Svakog dana mi je nizak pritisak. Kako te nije sramota da mi snimaš onakav klip, za Novu godinu - bila je ljuta Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U ŠOKU SAM: Nakon što je Mina Vrbaški priznala da je bila PROSTITUTKA, oglasio se Đekson! Zbog njegove izjave će se RASPLAKATI (VIDEO)

I za to da budeš presrećna što sam ti poslala. Za jahanje po celu noć ovde. Ovde ima milion kamera ovde, to što imaš oca kući, dve sestra, ujaka? To me ne zanima, Luna nije moja ćerka, ti si moja ćerka. Je l' tebe nije sramota svog ponašanja, onda nastavi! Ponašaš se neprikladno jednoj majci. Mogla si da izdržiš još 4-5 meseci. Je l' si ti porno glumica pa da te kamere snimaju tokom s*ksa - pitala je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'