AKTUELNO

Žestoka rasprava između njih dvoje se nastavlja.

Miroslav Miki Đuričić i njegova njegova simpatija Suzana Perović su tokom današnjeg popodneva ušli u žestoku svađu jer je pčelar zamolio plavušu da odnese nominovanim zadrugarima kobasice, zbog čega je ona burno odreagovala i istakla kako je pravi budalom i emotivno je slama.

Njihov odnos se na nekoliko sati primirio, ali kako je Miki želeo da zna čime ju je uvredio, ona je počela da plače i da urla preko zida koji ih je delio, pošto je on ležao u sobi za rehabilitaciu, a ona u izolaciji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Umukni bre više! Što si dosadan više. Ne vidim te više. Neću više nikada da te vidim. Šta hoćeš? - Da me emotivno izlomiš? Ti ne umeš da budeš srećan. Ne umeš da čuvaš ono što imaš. Egoističko g*vno jedno. Ubijaš me emotivno. Govoriš da ja tebe teram da tamo lomiš - vikala je Suzana.
To sam i hteo da čujem. Zbog kobasice što sam rekao da ih odnesem. Prestani sa uvredama. Alal ti vera, treba da se stidiš to što si mi zamerila. Sram te bilo što me ovde vređaš. Znači problem je što sam ja rekao da odneseš kobasice da ih obariš. Nemoj ništa ti da trpiš - smirivao ju je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Miki neretko prebacuje Suzani da ga dovodi do ludila i da je zbog toga u nekoliko navrata sebi naškodio udarajući se u glavu i histerišući, ona mu je odgovorila:

To što ti govoriš to su teške reči, ti govoriš da ćeš da porazbijaš sve. Mogu i ja sve da porazbijam - vikala je Suzana plačljivim glasom.
Ti si htela mene da prevaspitaš što ja hoću drugima da dam kobasice.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OČITALA MU BUKVICU! Suzana na IVICI NERVNOG SLOMA zbog Mikija, nećete verovati šta ju je izbacilo iz takta! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'