AKTUELNO

Njegovoj devojci zbog ovoga neće biti nimalo prijatno kada sazna.

Ana Korać i David Dragojević su se naprasno zbližili otkako je Aleksandra Subotić, njegova devojka diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija “Zadruge 2” zato što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

Atraktivna zadrugarka je po svom ulasku priznala da joj se dopada David, ali se određeni period pritajila, i nije iznosila svoje mišljenje, da bi sada bili nerazdvojni. Voditelj i urednik portal Pink.rs, Darko Tanasijević je glavne aktere ove priče upitao da prokomentarišu svoj odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Baš mi prija. Nisam više u depresiji. Družila sam se sa njim i kada je Aleksandra bila tu. Mnogo je pozitvan. Prija mi u svakom smislu – rekla je Ana i istakla da svoje druženje sa Davidom ne namerava da prekine, a onda se oglasio i Dragojević:

Foto: TvPink Printscreen

Nisam depresivan, super mi je, nisam se zatvorio. Pričamo normalno, drugariski odnos, ja ne pričam koliko je ona lepa, ništa slično tome. Nastavićemo da se družimo – rekao je David, pa ispričao čime ga je Koraćeva opčinila:
Nasmejana je, voli da se šali. Uvek je nasmejana pozitivna, nije neki namćor – rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će se razviti emocije između Ane i Davida i da li će svoje prijateljstvo pretvoriti u vezu ostaje da saznamo u narednom periodu.

Pročitajte još: IMA KECA U RUKAVU? Dragana se PRIBOJAVA jer Matora ZNA SVE njene MRAČNE TAJNE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'