AKTUELNO

Njen nastup bio je mala predstava.

Šesta po redu ove noći na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" izašla je Katarina Radulović. Ona je na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina" odgovorila pesmom "Yugo" sastava "Rock Partizani".

Foto: TvPink Printscreen

Autentičnom koreografijom i veoma interesantnom scenografijom, Katarina je očarala publiku, ali žiri nije bio najzadovoljniji, pa je ona ovoga puta dobila četiri stolice.

Ti si se ponašala spektakulrano, spektakularno izgledaš, bila si potpuno u pesmi, energija pršti, verovala sam ti svaku reč. Ali pesma, to nije tema. Meni je ovo bio vizuelno-scenski spektakl, ali to nije ta tema. Nemam zamerku na pevanje, na nastup, samo pesma nije iz ove teme. Baš mi je žao, znaš koliko si bila spektakularna - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je folk iz osamdesetih, nikako nije rok. To je jugoslovenska polu-himna. Promašila si temu, ali si bila uverljiva. Mnogo mi je žao. Bila sam šokirana, zašto ovo? A bila si fantastična u smislu nastupa - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj neobičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'