AKTUELNO

Podržala svog supruga.

Na naslovnoj strani jednog stranog magazina pojavio se nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam koji na svom licu ima šminku. Naslovnicu ovih novina na svojim profilima na društvenim mrežama odmah su podelili i Dejvid i njegova supruga Viktorija.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE: NISAM ZNALA DA JE MINA BILA PROSTITUTKA: Nakon priznanja njene ćerke, oglasila se Ivana Vrbaški za Pink.rs i otkrila nove detalje! (FOTO)

Zbog svog izgleda Bekam je i ovoga puta dobio veliku količinu pozitivnih komentara, a pohvale su pljuštale i zbog šimnke koju je imao u predelu očiju za potrebe ovog fotografisanja.

Odlično mu stoji ova senka za oči. Pravi muškarac nosi senku za oči i izgleda s*ksi - bili su samo neki od komentara povodom ovakvog Bekamovog izdanja.

Foto: Tanjug

Nekadašnji fudbaler je u intervjuu za magazin čiju naslovnu stranu krasi našminkan govorio o svom detinjstvu i tom prilikom priznao da je kao dečak imao problem sa nedostatkom samopozdranja.

Foto: Instagram

Ja sam uvek bio onaj dečak u ćošku koji ne govori mnogo. Jedino kada sam bio na terenu, tada sam imao samopouzdanja. To je bilo ono što sam uvek želeo - da postanem profesionalni fudbaler - izjavio je Bekam.

PROČITAJTE: NAKON TEODORINOG HAPŠENJA, OGLASILA SE GOCA DŽEHVEROVIĆ ZA PINK.RS: Evo gde se trenutno nalazi pevačica i kako se oseća! (FOTO)

Pink.rs

#Dejvid Bekam

'