AKTUELNO

Tvrdi da su planirali da zasnuju porodicu.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Prvo pitanje bilo je upućeno Dragani Mitar koja privlači pažnju zbog svog odnosa sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Za Pavla si rekla da ti je bio kombinacija, pa smo saznali da si upoznala njegovu porodicu i prijatelje, kao i da ste planirali dete zajedno - napisao je jedan od gledalaca.
Stojim iza toga da je bio samo kombinacija. Porodicu njegovu ne znam, upoznala sam njegovu majku na pet minuta. Sina je upoznao jer ja vodim Jovana svuda sa sobom, nisam ga nikada predstavila kao nešto potencijalno. Za porodicu sigurno nisam rekla u tom kontekstu, ja ne planiram više decu, a sigurno ne sa nekim sa kim sam bila četiri meseca - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pavle je potvrdio njenu tvrdnju da je njegovu majku upoznala, kao i da je par puta razgovarao sa njenim sinom, ali je tvrdio da su planirali da zasnuju porodicu.

Priča je bila da je glupo da iz tolike ljubavi ne nastane dete - rekao je Pavle.
Da li je moguće da udata žena koja je u haosu sa mužem uopšte razmišlja o deci? Verovatno sam pričala o njegovim planovima, samo sam prepričavala. On je pričao o tome, ja nisam rekla da njemu želim da rodim dete - dodala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: Zorica imala KOŠMARE, PA SE ZABRINULA ZA PORODICU, Ljuba pokušala da je razuveri! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'