AKTUELNO

Mitar je ispričala i kako provodi vreme sa svojim suprugom Sinišom, koji je svakodnevno obasipa skupocenim poklonima i da je zbog toga izgubila sve drugarice.

Dragana Mitar je noćas otvorila dušu Lepom Mići i Olji Bajrami o svom braku i odnosu sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem. Ona je tom prilikom hvalila galantnost svog supruga, a istakla je i da je njen ljubavnik niža klasa od nje i da zbog toga ne bi mogla da bude sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je Mići i Olji ispričala kako izgleda njen dan sa mužem Sinišom, prepričavala njihove ručkove i izlaske po luksuznim prestoničkim lokalima, a posebno je isticala njegovu naviku da je obasipa skupim poklonima i ispunjava svaki njen hir.

On ne traži ženu koja će da mu kuva, pere i pegla. Kada mu to treba, on plati. Zato sam ja spala na dve drugarice. Sve to traže, a ne dobiju ništa. Jedna je hvalila nekog, kao da ima avione i kamione, a poklonio joj parfem od sto evra. J*bem ti ulov. Da vidite kako izgleda naš penthaus. Ja sam izmislila da hoću jaje što se ljulja u dnevnoj sobi, on mi je ostvario - pričala je Dragana, a zatim je otkrila čime je uspela da osvoji i zadrži svog muža.

Foto: TvPink Printscreen

Moj Siniša kaže da za svoje godine nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se j*be. Još i vozim kao kreten i sva sam tako luda. Znači da mi je od zlata, zlatna. Ista je priča sa žrtvom broj dva (Pavlom). Čim smo došli do toga, odmah hoće da me ženi i pravi decu - rekla ona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZA LIKA VESELOG MOMKA, KRIJE SE TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Majka neće više da mi se vraća, izdržavam BOLESNOG OCA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'