AKTUELNO

Nisu mogli da iskontrolišu svoje strasti.

Nataša Moskva i Adam Đogani se tokom novogodišnje žurke nisu odvajali jedno od drugog. Kako je vreme odmicalo, njih su savladale strasti pa su se iskrali iz Bele kuće i osamili se ispred rehaba.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Adam izašao u košulji, a Nataša je imala bundu, ona je pokušavala da ga zagreje, pa su se prvo mazili pogledima i nosevima, a onda su se blago dodirivali usnama.

U jednom trenutku su se čak i dodirnuli uglovima usnama, ali jedno drugom nisu dopustili da ih savladaju emocije do kraja i da se poljube.

Kako me to ljubiš? To nije prijateljski Nisam ti rekla koliko mi pašeš kad smo gledali vatromet - pričala je Nataša Adamu.
Nemoj tebi da bude hladno. Jeste, kako nije, ti si mi prijtelj - odgovorio joj je on.

Foto: Rajko Ristić,TVPinkPrinstscreen

Nataša i Adam su nakon toga nastavili druženje u rehabu, gde su se mazili nosevima, a Moskva je svojom izazovnom figurom mamila pogled mladoh Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko minuta i ova lokacija im je dosadila, pa su se preselili u kupatilo, gde kamere nisu sve vreme bile prisutne, ali se može zaključiti da nije bilo poljupca jer je Natašin karmin ostao netaknut.

Pročitajte još: Zerina u suzama grlila najbolju drugaricu, ona prenela poruku njene majke: KLONI SE BANETA U ŠIROKOM LUKU! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'