AKTUELNO

Perovićeva ne prihvata više njegovu pažnju.

Miki Đuričić je po zadatku Drveta mudrosti priredio iznenađenje Suzani Perović i izjavio joj ljubav uz podršku zadrugara, a nakon toga su i zaplesali, njoj je tom prilikom bilo i te kako neprijatno, te je želela da prekine ples pričajući kako mora da skuva kafu.

Đuričića je ovo veoma povredilo, te joj je očitao lekciju kako ga nepoštuje, a ona se pravdala da se ceo dan oseća potišteno zbog porodice. Miki je odjednom planuo, pa počeo da viče.

Foto:

Miki, znaš kako ja funkcionišem. Sedi ovde da piješ kafu. Ne možeš da se dereš na mene, jer znaš u kakvom sam stanju. Opet mešaš babe i žabe, ovo je posao. Ja sam ceo dan neraspoložena zbog svoje porodice - pričala je Suzana.
Tokom igre si pet puta rekla kako moraš da kuvaš kafu. Moraš da budeš samokritična. Ovog puta si pokvarila sve. Ja ti ništa neću govoriti - vikao je MIki.

Foto:

Suzana je Mikija zbog izrečenog dovela do ludila, te je uzeo predmet kojim se udarao nekoliko puta po glavi, a potom zgrabio šolju sa stola, te je bacio, a ona se raspala u paramparčad, a potom vikao na nju.

Skloni se od mene, Sad si ti meni tri puta nabacila grižu savesti da si s*ebana zbog porodice. Moraš uvek da mi u*ereš zbog porodice, da sam ja pogrešio. Koji ću ti ja ku*ac? Meni to nije posao, meni je to emocija. Moraš da se pose*eš po svakom mom gestu - vikao je iznervirano Miki.

Pročitajte još: ŽELIM DETE SA TOBOM! Zola OSVOJIO Miljanu ovim rečima, od njegove SLATKOREČIVOSTI, ona se ISTOPILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'