AKTUELNO

Karađorđe i dalje krivi Zlatu zbog Aleksandre.

Zadrugari su u strhau jer dobro znaju da je večeras zagarantovan termin za oštra pitanja novinara.

Darko Tanasijević, urednik i novinar portala Pink.rs započeo je ovo veče, pitanjem za Zlatu Đurković. Naime, tokom dana atraktivna takmičarka došla je u žestok sukob sa Karađorđem, pa su jedno drugom izrekli niz uvredljivih reči i pretnji.

Imamo mnogo tema, ali hajde da krenemo od Zlate Đurković. Pratili smo današnji sukob sa Karađorđem. Izrekli ste jedno drugom mnogo pretnji, prljavština. Zbog čega je došlo do sukoba i takvih pretnji - upitao je Darko.

Foto: TvPink

Početak čitavog konflikta je od pre tri dana, naime, zbog nekog klipa koji je bio pušten. Ali da skratim, ja sam tada dala konstataciju šta mislim o njemu i nakon toga kada su bila pitanja ja sam potvrdila. Nakon toga sam se umirila, ali danas nisam mogla da izbegnem tu situaciju. Neko je njemu nešto uradio sa njegovom obućom, ako su moje namere bile tako ružne, ja se izvinjavam svim gledaocima. Ja se zaista trudim da ovde maksimalno sve izdržim, svaki nalet na moju porodicu. Ali me je juče provocirao za stolom da sam sa Vladimirom pokušavala da imam nešto - odgovorila je Zlata, pa je dodala.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENADNO PISMO ŠOKIRALO ZADRUGARE! Veliki šef doneo odluku koja će promeniti život u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: TvPink

To su takve nebuloze, sa tim dečkom nisam imala nikakav kontakt, te priče koje je bilo ko mogao da izusti, mislim da znam ko stoji iza tih priča. Danas se desilo da iskočim iz koloseka, što se ne dešava, nije mi bila namera, niti ću ja bilo šta od toga uraditi - završila je takmičarka.

Sa druge strane, Karađorđe je nastavio da i dalje niže uvrede na račun takmičarke, ali je želeo i da istakne da je njegova ćerka Aleksandra Subotić zbog Zlatine igre sa disfalifikovanim takmičarem Vladimirom Tomovićevm, imala žestok sukob, nakon čega je on i napustio Belu kuću.

Kako je sve ovo izgoledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'