AKTUELNO

Bez dlake na jeziku rekle su sve.

U toku prethodnog dana došlo je do žestoke rasprave između Dorotee Jovanović i Olje Bajrami, a obe su bile kažnjene nedeljnim honorarom zbog nedoličnog ponašanja i pokušaja da jedna na drugu fizički nasrnu.

Dok su pojedini zadrugari spavali i odmarali se za predstojeća dešavanja koja ih očekuju, Dragana Mitar odlučila je da porazgovara sa Doroteom i Majom Marinković kako bi uvidela da li postoji mogućnost da se njih tri pomire.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Marinkovićeva nije htela ni da čuje, a otkrila je i da je Bajrami počela da krade.

Nju su uvek napadali zbog tebe. Njena ličnost je takva, ko je prihvati, prihvatio je. Trebalo je da se njih dvoje pomire, a došlo je vatre između njih, samo zbog tebe. Olja bi se sa tobom pomirila - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam joj da te Olja našminkala kao vašarsku k*rvu, ona kaže da nije ona kriva. Maja nema potrebe da se meša u moje konflikte, ja sa Oljom imam svoj konflikt. Maja padne na jednu lepu reč, ja nisam takva. Ja se trudim da budem sa svima korektna, ali se ne družim. Olja se trudi da bude poznatija, ona bi da se iz*ebala sa svima samo da bude bolja od drugih, užas - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UČESNICI 'ZADRUGE 2' PONUDILI 50.000 EVRA DA SNIMI EKSPLICITNE SCENE, a evo da li je prihvatila! (FOTO)

Olja je ispala džukela, ukrala mi vlažne maramice. Ja pitam Tomu, on kaže da je dao njoj. Ja pitam nju, ona ne zna o čemu se radi, pa kaže da su u kanti. Posle 5 minuta je pitam, kaže da joj stavio vlažne u ruke. Ja je pitam da pokaže gde je bacila, ne mogu da verujem - rekla je Maja.

Kako je ovo izgledalo i šta su još ukućanke ispričale, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Dragana Mitar

#Maja Marinković

#Olja Bajrami

'