AKTUELNO

Proradile stare emocije?

Dragana Mitar bila je u šoku nakon što je nedavno ugledala svog bivšeg ljubavnika na vratima Bele kuće Pavla Jovanovića. Tom prilikom ova zadrugarka je završila u suzama, a izjavila je kako je sa njim započela romansu kada je imala krizu u braku.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: VREDNO RADE NA PRINOVI: Nakon što su priznali da planiraju BEBU, Miljana i Zola ponovo uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Ovi zadrugari, odlukom Miljane Kulić, trenutno su potrčci zbog čega zajedno spavaju u sobi za izolaciju. Pred zoru Pavle je odlučio da pusti glas i tom prilikom je Dragani zapevao ljubavne numere.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je sve vreme uživala, a u nekoliko navrata Pavlu je govorila i koje bi pesme volela da joj otpeva. Takođe, ova ukućanka komentarisala je svoju težinu, a tom prilikom je rekla da se ugojila nekoliko kilograma, posle čega je dobila kompliment od Pavla.

Zašto ne bi opet ti i ja - deo je teksta jedne od pesama koje je pevao Pavle Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega Pavle je poželeo laku noć Dragani koju je u tom trenutku nazvao "dušom", a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE: LJUDI NE MOGU OČIMA DA TE GLEDAJU, POPIĆEŠ TUŽBU ZA PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE! Luna napala Baneta, pa poručila Zorici: NE MOŽEŠ DA BRANIŠ OVOG PSIHOPATU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'