AKTUELNO

Da li je ovo ljubav na prvi pogled?

Mlada blogerka Luna Đogani postala je poznata po ljubavnom odnosu sa Slobodanom Radanovićem. Njihova ljubav završila se neslano, ali Luna nije prestala da ga voli, što je u više navrata i priznala.

Međutim, kako je vreme prolazilo, mediji su počeli da je spajaju sa Markom Miljkovićem, ali je on to demantovao, rekavši da ima ''dečije ponašanje''.

Foto: TvPink

Ali sve se promenilo ulaskom novog zadrugara, manekena Marka Markovića, koji je već sinoć izazvao intrige kod plavokose zadrugarke. Večeras, pre početka ''Zadrugovizije'', Luna se požalila Marku kako ima tremu pred nastup, te ju je on utešio svojim savetima. Ona je slušala kako zgodni takmičar peva i bila je oduševljena njegovim vokalnim sposobnostima.

Foto: TvPink

Mićo, dođi da čuješ kako peva. I on zna da peva prelepo - vikala je Luna po dnevnoj sobi.

Opčinjena njegovim glasom i stasom, Luna je ostala pored Markovića i uživala u njegovim pogledima i zagrljaju. Da li se to Đoganijeva podsetila svoje ljubavi iz prve sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga?

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI SU BIRALI NAJTALENTOVANIJEG MEĐU NJIMA: Ova ukućanka dobila LOŠE KRITIKE, pa poludela zbog toga! (VIDEO)

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'