AKTUELNO

Sa strepnjom su slušali sve ono što je žiri imao da kaže.

Ove noći milionski auditorijum prati mužičko takmičenje "Zadrugovizija"  i ima priliku da vidi spektakularne nestupe za koje su se zadrugari danima pripremali. Nakon Baneta, Aleksandre, Davida i Karađorđa na scenu su izašle dve odlično pripremljene dame Zlata Đurković i Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je pokazala vitko i gipko telo, a svojim pokretima je mamila uzdahe žirija i publike u studiju i kraj malih ekrana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

One su se predstavile sa pesmom Josipe Lisac "Magla", gde će numeru izvoditi Zlata, a čast plesačice dobila je sportistkinja Ljuba. One su bile veoma aktivne proteklih dana u uvežbavanju svog nastupa, a komentari žirija na njihovo izvođenje bili su sledeći:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam oduševljena kako vi pevate, prvi put vas čujem. Ljubo, vi izgledate bolje nego ja koja mogu ćerka da vam budem, bravo - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si skupa priča, takav nerv. Energiju za svađanje iskoristi da pevaš, tebe očekuje ono što si propustila u takmičenju. Ti ćeš to nadoknaditi. Ljubu ne smem da pogledam, jer mi lici na mog trenera koji viče na mene jer odavno nismo vežbali. Vi ste najbolja kombinacija koju sam videla večeras - rekla je Zorica Brunclik.

PROČITAJTE JOŠ:PAVLE I DRAGANA ZAJEDNO NA SCENI ZADRUGOVIZIJE: Mitar će večeras nastupati u tandemu sa LJUBAVNIKOM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ljuba Pantović

#Zadrugovizija

#Zlata Đurković

'