AKTUELNO

Dizala ga je u nebesa.

Danas će Bora imati priliku da u mračnoj sobi upozna još četiri žene koje su kandidatkinje za izabranicu njegovog srca. Na e-mail zadrugazvaničnikanal@gmail.com stiglo je mnogo prijava, a veliki broj kandidatkinja ispunjava Santanine uslove. Prva koju je upoznao danas bila je Tanja iz Srpske kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tanja je odmah odgovorila na pitanja koja je Bora postavljao. Zadrugari su gledali na malim ekranima i smehom odobrili način na koji Tanja izvlači iz Bore ono što druge nisu, a to je opuštenost i osmeh.

Ja sam Tanja iz Vranja. Kavaljeru, ne pitaj me za godine! Evo imam iznad 25 godina. Bavim se svačim, valjam robu. Osnovno završeno jer mora, medicinska škola i fakultet. Završila sam biologiju - odgovorila je Tanja na Borina pitanja, a potom otkrila zašto se prijavila na ovaj konkurs.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prijavila sam se jer sam te videla u bekstejdžu, tamo gde smo nastupali zajedno. Pevala sam Đelem, Đelem. Hajmo zajedno - rekla je Tanja pa su Bora i ona zajedno zapevali.

Nakon što su pevali, ona je nastavila da mu ukazuje na mane koje ima dok peva.

Ti si jako nesiguran, moraš da stekneš samopouzdanje. Moraš da radiš sve to malo dublje. Ne voliš kada to ne bude kako treba. Tvoji krajevi kada pevaš su loši, ali uvek ubodeš tonove - rekla je ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biraj srce, nemoj vizuelno. Svi volimo lepo pored sebe, ali takve mogu da budu prazne. Volela bih da me izabereš, da se zezamo. Da vidim i druge devojke - rekla je ona za kraj, a onda su se pozdravili.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'