AKTUELNO

U nastavku pogledajte kako možete da se prijavite!

Pre nekoliko dana gledaoci najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge" imali su priliku da čuju od Bore Santane da mu je potrebna žena! Naime, Bora je poželeo da pored sebe ima nežniju polovinu sa kojom će moći da provodi vreme u Zadruzi, a kriterijumi mu nisi bili veliki.

Foto: Pink.rs

U intervjuu sa Ognjenom Amidžićem, Bora je otkrio kakvu ženu traži:

Da bude poštena! Da bude 100% prirodna - dobro, može da ima neku ispravku, zubiće, sitno nešto. Ja sam ozbiljan, samo da ne bude histerična, neka uvedu neku dobru. Ja nudim ljubav, poštovanje i naravno brak. Do 35 godina, hoću da se pokazem ljudima, da vide ljudi da i ja znam da volim - objasnio je on.

I Veliki šef je odlučio da mu želju ispuni! Već juče je Bora imao priliku da upozna neke dame, ali konkurs je i dalje otvoren!

Foto: Pink.rs

IMATE SVE ŠTO BORA TRAŽI? Javite nam se!

Ukoliko odgovarate opisu idealne žene po meri šarmantnog Bore Santane, javite nam se mejlom! Sve što je potrebno da uradite kako biste dobile priliku da šarmirate i osvojite Boru Santanu jeste da nam na e-mail adresu zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru! Važna napomena - u mejlu obavezno ostavite svoj kontakt telefon.

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'