AKTUELNO

Iako su imitacije najzahtevniji zadatak do sada, Marina kaže joj nije trebalo mnogo vremena da spremi ovaj nastup.

Poslednja emisija trećeg kruga u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" donosi pravi spektakl. I večeras vas od 22 časa na TV Pink očekuju imitacije i 11 neverovatnih nastupa.

Na sceni ćete ovog petka gledati i sjajnu Marinu Stanković, koja je odabrala da imitira Milicu Pavlović, a izvešće njenu pesmu "Pakleni plan".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Sviđa mi se njen stav, ponašanje na sceni, pesme, izgled. Mnogo je volim i zbog toga sam odlučila da baš nju imitiram - rekla je Marina.

Iako su imitacije najzahtevniji zadatak do sada, Marina kaže joj nije trebalo mnogo vremena da spremi ovaj nastup.

Nije mi trebalo mnogo vremena da se spremim za ovaj krug, jer već znam neke Miličine pokrete, pratim je odavno, tako da sam bila spremna za imitaciju - rekla je Marina i otkrila sa kakvom poteškoćom se susrela:
Pevanje sam odlično uvežbala, ali sam imala poteškoća sa koreografijom, jer je zahtevna. Ipak, uspela sam i to da savladam i nadam se da će sve biti kako sam zamislila. Ukoliko nešto želite i trudite se, onda ništa nije teško, čak ni uskladiti pevanje sa koreografijom i celim čitavim nastupom.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ova talentovana tinejdžerka je za sada zadovoljna svim komentarima žirija i kaže da podjednako prihvata i pohvale i kritike.

Za sada sam zadovoljna komentarima žirija i na svaku njihovu kritiku gledam kao na dobronamernu, jer znam da će mi to mnogo značiti za dalju karijeru. Trudila sam se da ispravim sve što nije bilo dobro i nadam se da će biti zadovoljni večerašnjim nastupom - rekla je Marina i dodala:
Nisam baš očekivala da će biti ovako strogi, ali dobro, to je nekako razumljivo, pošto smo najbolji od najboljih, moraju da budu stroži.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija Milice Pavlović, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Marine u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Ljiljana Plavšić, Sara Simić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'