AKTUELNO

S obzirom na to da je za imitaciju izabrala južnokorejskog pevača, Katarina je otkrila šta joj je bila najveća poteškoća prilikom pripreme ovog nastupa.

Druga emisija trećeg kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i večeras od 22 časa na TV Pink. U trećem krugu tema su imitacije, a kako će i ovog puta neko napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Na sceni će se večeras naći i Katarina Radulović koja je odabrala da imitira Jutjub senzaciju, južnokorejskog pevača PSY. Katarina će izvesti dve njegove pesme "Gangnam Style" i "Gentlemen", koje na Jutjubu imaju 3,2 milijarde i 1,2 milijarde pregleda. Katarina nam je otkrila kako je teklo pripremanje za ovaj nastup, da li je zadovoljna komentarima žirija, ali i zbog čega je odabrala baš ovog pevača za imitaciju.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Mislim da je PSY veoma interesantan, unikatan i da je pravi izbor za imitaciju. Pesme su veoma brze, treba ispoštovati tekst, koreografiju. Potrebna je velika kondicija da bih i pevački bila na visini zadatka. Ipak, velikim radom i trudom je sve moguće postići. Dugo sam spremala ovaj nastup i sigurna sam u sebe - rekla je Katarina.

S obzirom na to da je za imitaciju izabrala južnokorejskog pevača, pitali smo Katarinu šta joj je bila najveća poteškoća prilikom pripreme ovog nastupa.

Najveća poteškoća mi je bio taj korejski jezik koji nije lako naučiti, da naučim tekst trebalo mi je mnogo vremena, a potom i da spremim zahtevnu koreografiju i da pevanje bude dobro. Videćete i veliko iznenađenje na sceni, ali to je tajna. Biće mnogo plesača iz kluba "Zilenijum" sa mnom na sceni. Ma biće lom - otkrila je Katarina.

Iako je dobila kako pohvale, tako i kritike, Katarina je izuzetno zadovoljna dosadašnjim komentarima žirija i smatra da nisu strogi, već objektivni.

Veoma sam zadovoljna komentarima žirija. U prvom krugu sam dobila kritike, koje su naravno dobronamerne i meni su i te kako poslužile. Žiri je tu da nas objektivno oceni i da mnogo toga naučimo od njih. Želim da im se ovom prilikom zahvalim za sve pohvale koje su mi uputili, kao i za kritike - rekla je Katarina i dodala:
Mislim da žiri nije strog, jednostavno su objektivni. Treba iskreno da nam kažu sve što nije dobro i da pohvale ono što jeste dobro.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija pevača PSY, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Katarine u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Žarko Pribaković, Teodora Marković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'