AKTUELNO

Iako nije imala poteškoća sa pripremom ovog nastupa, Ivana kaže da nije nimalo jednostavno uskladiti dobro pevanje i scenski nastup.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i večeras od 22 časa na TV Pink. U drugoj emisiji trećeg kruga tema su imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Na sceni ćete ovog petka gledati i fenomenalnu Ivanu Dimkovski, koja će se u ovonedeljnoj emisiji naći u koži Jelene Karleuše, i otpevati njenu baladu "Pucaj u ljubav".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Izabrala sam Jelenu jer mi se dopada njen stav na sceni, specifična je za imitaciju, a i svi mi kažu da je 'skidam' u originalu, što će publika čuti večeras - rekla je Ivana na početku razgovora i otkrila koliko se pripremala za ovu imitaciju:
Pripremala sam se nekih dvadesetak dana za ovu imitaciju jer je Jelena Karleuša specifična. Trebalo je imitirati njen glas, što je u suštini njavažnije od svega, ali i njene pokrete i stav dive na sceni. Ipak, ništa mi od toga nije palo teško.

Iako nije imala poteškoća sa pripremom ovog nastupa, Ivana kaže da nije nimalo jednostavno uskladiti dobro pevanje i scenski nastup.

Teško je, iako glas jeste najvažniji, i scenski pokret je i te kako bitan. Zato je potrebno mnogo truda kako bismo bili na visini zadatka - rekla je Ivana.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ova talentovana devojčica je izuzetno zadovoljna komentarima žirija, za koji kaže da nije uopšte strog.

Prezadovoljna sam komentarima žirija, hvalili su me svaki put do sad, a ja ću se potruditi da opravdam njihova očekivanja i večeras. Sve njihove savete sam poslušala i usvojila. Prema mom mišljenju, žiri uopšte nije strog, samo su realni i trude se da nas usmere u dobrom pravcu - rekla je za kraj Ivana.

Kako je izgledala njena imitacija Jelene Karleuše, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Ivane u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Katarina Radulović, Žarko Pribaković, Igor Lazarević, Teodora Marković i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'