AKTUELNO

Nenad je priznao da je pčelar oduvek pričao o Perovićevoj.

Suzana Perović i Miki Đuričić u rijalitiju "Zadruzi 2" imaju veoma specifičan odnos. Iako se oni pravdaju svima da su samo prijatelji, njihovi postupci govore suprotno.

Mikijev brat, Nenad Đuričić, mama Mine Vrbaški, Ivana je bila, brat Bore Santane, Stefan su bili večrašnji gosti u studiju kod Ognjena Nestorovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je upitao Nenada, kako on i Mikijeva porodica gleda na odnos Suzane i Mikija i da li se nada da će njih dvoje ozvaničiti svoju vezu.

Ona se drži po strani.  Njoj je isto nezgodno. Ima muža i dete. Ne znam kakva je situacija, novine svašta pišu. Zna šta je između njih dvoje, zna da ima između njih dvoje hemije, jer napolju ima nerazjašnjen odnos, pa neće da se istrčava. To Mikija može da pokoleba. To nije krio nikada, javno je to govorio. On je uvek pričao o Suzani, nije hteo da joj kvari odnos sa suprugom. Mislim da Suzana isto oseća, kao što oseća i on. Kada šapuću i ponašaju se kao deca. Ja se nadam snajki - rekao je Mikijev brat, Nenad.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Mikijev brat smatra da između njih dvoje postoji hemija, ostaje da saznamo kako se se Đuričić i Suzana ponašati tokom daljeg boravka u Beloj kući.

Pročitajte još: Ivana JAVNO RASKINULA VERIDBU sa Karađorđem: U MENI NISI IZGUBIO PRIJATELJA, samo neke lične stvari moraju da se prekinu! ON POZELENEO OD ŠOKA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'