AKTUELNO

S obzirom na to da nimalo nije lako imitirati velikog pevača kao što je Oliver, Žarku je trebalo gotovo mesec dana da spremi ovaj nastup.

Druga emisija trećeg kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas ovog petka od 22 časa na TV Pink. U trećem krugu tema su imitacije, a kako će i ovog puta neko napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Jedan od takmičara koji će se ovog petka oprobati u imitacijama je i Žarko Pribaković. On je odabrao Olivera Dragojevića za imitaciju, a na sceni će izvesti pesmu "Trag u beskraju".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Oliver Dragojević je moj omiljeni pevač, a pesma 'Trag u beskraju' koju ću otpevati je moja omiljena. Volim emociju u njegovom glasu, sviđaju mi se njegove pesme i to je razlog zbog kog sam odabrao da imitiram baš Olivera - rekao je na samom početku Žarko.

S obzirom na to da nimalo nije lako imitirati velikog pevača kao što je Oliver, Žarku je trebalo gotovo mesec dana da spremi ovaj nastup.

Samu pesmu sam znao i pre ovog nastupa, ali sam opet morao da se spremam sigurno mesec dana, kako bih što vernije dočarao Olivera. Teško je bilo imitirati njegovu boju glasa, nisam u potpunosti uspeo u tome, ali ću se potruditi da prenesem njegovu emociju - rekao je Žarko.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Iako Oliver nema zahtevne koreografije, Žarko kaže da je za prethodne nastupe morao dodatno da se potrudi oko scenskog nastupa.

Konkretno u ovom nastupu nisam morao da spremam neku koreografiju, Oliver se gotovo nije ni kretao na sceni. Ali generalno, ova sezona jeste ozbiljnija u odnosu na prethodne, nije dovoljno da samo pokažemo talenat za pevanje, već moramo da se potrudimo oko kompletnog nastupa - ispričao je Žarko.

Ovaj talentovani tinejdžer zadovoljan je komentarima žirija u dosadašnjem takmičenju i potrudio se da svaku njihovu kritiku primeni u sledećem nastupu.

Za sada jesam zadovoljan komentarima žirija. Dao sam sve od sebe da svaki njihov savet primenim i da im pokažem da sam usvojio sve što su mi govorili. Očekivao sam da budu stroži nego pre, i drago mi je zbog toga, treba da nas kritikuju ukoliko je to potrebno, sve je to za naše dobro - rekao je Žarko za kraj.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njegova imitacija Olivera Dragojevića, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Žarka u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Katarina Radulović, Teodora Marković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Pribaković

'