AKTUELNO

Zvezdice će u ovonedeljnoj emisiji kroz svoje nastupe pokazati i vanserijske pevačke kvalitete.

Treći krug vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink, a tema su - imitacije. I ovog puta, neko će napustiti takmičenje, zbog čega će naše zvezdice morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Foto: RTV Pink

Darija Vračević će u ovonedeljnoj emisiji na sceni biti poptuno neprepoznatljiva - ona će se pojaviti kompletno maskirana u kralja popa, Majkla Džeksona, a kao i uvek do sada, žiri je bio apsolutno oduševljen ne samo njenim pevanjem, već i celom koreografijom.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

I Katarina Radulović pripremila je spektakularan nastup, a ovog petka videćete je u koži Jutjub senzacije, južnokorejskog pevača PSY. Ona će se predstaviti njegovim najpopularnijim pesmama "Gangnam Style" i "Gentleman", a pred sam izlazak na scenu, učila je Anu Mihajlovski pokretima.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Zvezdice će u ovonedeljnoj emisiji kroz svoje nastupe pokazati i vanserijske pevačke kvalitete.

Isidora Mitić je za imitaciju odabrala Fredija Merkjurija i Monserat Kabalje i njihov čuveni duet "Barcelona", a njen nastup, ostavio je žiri bez reči.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ovo je ludilo - rekla je Goca Tržan tokom njenog nastupa.

Foto: RTV Pink

Ipak, ovo će definitivno biti noć najdubljih emocija, jer će David Marković svojom imitacijom dovesti žiri do suza. On će se ovog petka naći u koži Slobodana Trkulje i izvesti njegovu pesmu "Voda", koju je posvetio Kosovu, gde je rođen.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ju, sva sam se naježila! Svaka pora mi se naježila - rekla je Goca, a i Leontina Vukomanović je bila na ivici suza:
Stoji mi knedla u grlu.

Foto: RTV Pink

I Nataša Bekvalac je ostala pod utiskom, a na momente je tokom Davidovog nastupa sklapala oči i uživala u njegovom emotivnom izvođenju.

Foto: RTV Pink

Potršena sam tvojim izvođenjem ove pesme - rekla je Nataša.

Foto: RTV Pink

Ovo za mene ima naročitu težinu, zato što si ti, koliko znam, sa Kosova. Naročito u svetlu svega ovoga što se događa već godinama u Srbiji, a u vezi je sa Kosovom, ovo zaista ima veliku težinu i snagu. Tako da ti hvala, ovo je trebalo ovoj emisiji - prokomentarisala je Goca.

Foto: RTV Pink

U imitacijama će se u drugoj emisiji trećeg kruga oprobati i Lena Stamenković, Tomislav Božović, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Teodora Marković, Igor Lazarević i Ivana Dimkovski, zato ne propusite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Darija Vračević

#David Marković

#Goca Tržan

#Isidora Mitić

#Katarina Radulović

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'