AKTUELNO

Prisetio se večeri tokom koje je zabavljao zadrugare i gledaoce Televizije Pink.

Nakon što je Sloba Radanović u utorak uveče posetio zadrugare, više ništa nije isto! Luni Đogani vratila su se sećanja na dane kada je bila u ljubavi sa popularnim pevačem, a čini se da su tokom njegove posete "Zadruzi" sevnule varnice između njega i druge zadrugarke, što je modnoj blogerki veoma teško palo.

Foto: Pink.rs

Naime, Luna je teško podnela saznanje da je njena doskorašnja drugarica Eleonora Miljković namigivala Slobi tokom žurke, kao i da ni on nije ostao imun na njenu lepotu, zbog čega je uzvratio istom merom. Luna i Eleonora ušle su zbog Radanovića u žestoku raspravu, a mi smo kontaktirali pevača kako bismo proverili da li je namigivao zgodnoj Makedonki.

Foto: Pink.rs

- Ja sam pevao na toj žurki, ulazili su i javljali su se svi zadrugari... Mislim da je Eleonora ušla poslednja, ona i još neko, i nisu prišle da se jave, zato što me ne poznaju lično, ali video sam da gledaju... Ja sam pevao, pogledao, namignuo i tako se javio - objasnio je Sloba, koji je potom nastavio:

View this post on Instagram

👽

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

- Htela je da se upozna sa mnom, prišla je. Devojka je lepa, čini mi se da je dobra. Nije imala nikakvu lošu nameru da bi je napadali zato što je htela da se upozna sa mnom, stvarno bezveze - ističe Sloba, kojeg smo pitali da li ima želju da se sa Eleonorom bliže upozna.

- Videćemo kad izađe iz "Zadruge" - kroz smešak rekao je Sloba.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Eleonora Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'