AKTUELNO

Smatra da je postupio ispravno.

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostuje popularni pevač i bivši učesnik "Zadruge", Sloba Radanović.

Premijera njegove nove pesme "Kocka" zakazana je za sutra u 21:30 na njegovom Jutjub kanalu, a on je ovom prilikom otkrio koliko je ponosan na svoj novi singl.

Foto: TvPink Printscreen

Počastvovan sam što sam došao u taj stadijum da sam sebi mogu da biram pravac karijere. Mnogo smo uložili i u pesmu i u spot, mnogo očekijem od ove pesme i mislim da će dobro da prođe. Sada je taj pravac preuzeo primat. Cobi je meni pronašao pesmu koja mi odgovara, zadovoljniji sam nego što sam očekivao - naveo je Radanović.

On je istakao i da mu je naročito drago što je sam smišljao delove za ekranizaciju ove numere, te da mnogo očekuje od nje.

Ceo scenario spota sam ja zamislio, da bude ta neka filmska priča, neke scene sam takođe ja osmislio. Mi smo pokušali da napravimo metaforu između ljubavi i kocke, kako neko može da prokocka novac, tako može i ljubav. Ja se u svakoj svojoj pesmi pronalazim. Spot je kao neko vreme postapokalipse, da ne postoje stvari koje ne možemo da preguramo, to je neka metafora. Tako je potrebno da se borimo u životu, za svaku sitnicu - naveo je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

On je odgovorio i na to kakva sada pitanja od pripadnika sedme sile najčešće dobija i da li mu je zbog nečega neprijatno.

Smešno mi je kada gledam neke svoje izjave od ranije. Bio sam stegnut pred kamerama, sada sam mnogo opuštenije. Unutra izgubiš pojam o kamerama, ali sam se privikao kada sam izašao. Do sada nije bilo pitanja koja bi me iznenadilo. Bilo je pitanja tipa "Kada si poslednji put imao s*ksualne odnose" - rekao je Sloba kroz osmeh.

On je odgovorio i na pitanje o tome da li je pogledao snimke njegovog gostovanja na žurki održanoj ove nedelje u "Zadruzi 2", nakon koje je njegova bivša devojka Luna Đogani doživela potpuno nervno rastrojstvo, i da li bi nešto promenio da može.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRE 14 GODINA SU SVI UŽIVALI U NJIHOVIM DOGODOVŠTINAMA, a sada su ponovo rame uz rame u istoj ulozi: Marijana Mićić otkrila kako se slaže sa Anom Mihajlovski!

Stvarno sebi ništa ne bih zamerio, pogledao sam neke snimke tog mog nastupa u "Zadruzi". Mislim da sam se adekvatno poneo, ništa sebi ne bih zamerio - zaključio je Radanović.

R. L.

#Luna Đogani

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

'