AKTUELNO

U 14 časova počinje vaše omiljeno nedeljno druženje na Pinku!

I ovog nedeljnog popodneva gledaoci Televizije Pink uživaće u emisiji "Premijera - Vikend specijal" Tijane Price i Ognjena Nestorovića, koji su za svoju vernu publiku pripremili pregršt ekskluzivnih priča iz života poznatih i slavnih!

Foto: Instagram

Očekuju vas detaljni izveštaji sa koncerata naših najvećih muzičkih zvezda - Zdravka Čolića, koji je pevao u Novom Sadu, kao i Svetlane Cece Ražnatović, koja je sinoć napravila pravi haos pred nekoliko desetina hiljada ljudi u Rumi.

Foto: Pink.rs

Novinari "Premijere" otkrili su i koliko, zapravo, koštaju veliki solistički koncerti domaćih izvođača, kao i koliko pevači zaista zarade od rasprodatih "Arena", a po prvi put pred kamere staće i majka Darka Lazića, koja će govoriti o zdravstvenom stanju, ali i novostima u životu svog sina.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, E-Stock/Katarina Mihajlović

Međutim, to nije sve - u studio "Premijera - Vikend specijala" stižu glumci Tamara Krcunović i Vlada Aleksić, ali i popularni pevač Sloba Radanović, koji će o novoj pesmi "Kocka", ali i svim aktuelnostima, u šta se ubraja i njegov susret sa Lunom Đogani i međusobne prozivke sa Anabelom Atijas, govoriti ekskluzivno za "Premijeru"!

Foto: Pink.rs

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" danas u 14 sati uživo na Pinku!

D. T.

#Slobodan Radanović

#pevač

'