AKTUELNO

Zadrugarka nije raspoložena ni za šta!

Aleksandra Subotić i David Dragojević u najgledaniji rijaliti program "Zadrugu" ušli su kao skladan ljubavni, a ubrzo je spletom okolnosti njihova veza postala izuzetno turbulentna. Na sve to, otpočeli su zajednički život sa članovima porodice sa kojima nisu u najsjajnijim odnosima, što je, takođe, uticalo na njihovo raspoloženje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Aleksandrin otac Karađorđe Subotić ušao je u Zadrugu sa Ivanom Vrbaški sa kojom se javno verio na najluksuznijem imanju što je izazvalo burnu rekaciju zadrugarke.

Ivana je ubrzo napustila "Zadrugu", a kao da joj otac nije bio dovoljno opterećenje, sinoć im se pridružila i Aleksandrina majka Ljuba Pantić, sa kojom takođe nije u dobrim odnosima, o čemu dovoljno govori to što nije želela ni da se pozdravi sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra je danas razgovarala sa Drvetom mudrosti i iskreno otkrila svoje raspoloženje i emocije, a potom je izjavila da više nema ni cilj sa kojim je ušla u rijaliti.

Nisam raposložena poslednjih nekoliko dana. Nisam raspoložena i orna za priču. Više me ništa ne interesuje, nemam više svoje ciljeve - rekla je Aleksandra.

Drvo mudrosti imalo je želju da oraspoloži Aleksandru i pusti joj pesmu koja je njoj draga, ali je ona odbila ponudu i ponovila da nije raspoložena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne želim nikave pesme, nisam raspoložena. Hvala ti u svakom slučaju. Nije mi ni do čega - izjavila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

Foto:

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 2

'