AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Tokom prethodne večeri milionski auditorijum je svim srcem bio uz Televiziju Pink i pratio je ulazak dva nova zadrugara, Ljube Pantović i Ervina Mujakovića. Gledaci su još jednom pokazali da je Televizija Pink ponovo zaslužila svojim sadržajem da se nađe na liderskoj poziciji.

Naime, Televizija Pink je i prethodne noći bila najgledanija komercijalna televizija koja je svojim procentom gledanosti od 23.9% ostale emitere ostavila daleko ispod sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Rijaliti "Zadruga 2" koji više od dva meseca unazad obara sve rekorde gledanosti je i večeras pobrojao sve simpatije gledalaca. Milionski auditorijum je tokom večeri pratio i emisiju "Pitanja novinara" kada su Aleksandra i Karađorđe Subotić, Ljuba Pantović i David Dragojević bili glavni akteri sinoćnih dešavanja.

Pročitajte još: ON JE ŠOVINISTA ZATO ŠTO ŽELI DA BUDE ŽENA: Dorotea i Brendon se prisetili svojih žestokih svađa, pa ponovo ZARATILI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Televizija Pink i rijaliti "Zadruga 2" su i večeras bili najgledaniji u regionu, a sve to zahvaljujući vernim gledaocima ružičaste televizije. Hvala na ukazanom poverenju!

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'