AKTUELNO

Pantovićeva smatra da je njena ćerka došla na dno zbog svog dečka.

Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović je i te kako ogorčena na dečka njene ćerke Davida Dragojevića zbog toga što je on njenu mezimicu kako ona kaže, doveo na dno.

Ljuba Pantović je otvoreno pred milionskim auditorijumom progovorila šta se krije u pozadini Davidovog puta za Ameriku, o čemu je Aleksandra nekoliko puta već pričala u "Zadruzi 2".

Foto: Pixabay/Pink.rs

Aleksandra je njemu platila taj put u Ameriku. A ona je u Veterniku bila samo zato što je to bila bolesna Davidova ljubomora. On je nju bukvalno zatvorio u Veternik, ona je dete iz centra Beograda. Ona se dete tamo smorilo, ostala je bez novca. On je otiša da mu du*e vidi put, to što on priča da radi... On stalno priča "radim, radim". Neko će ga prozvati da radi na crno. Zašto nju nije poveo, to je jako dobro pitanje. On je na grbači svojih rođaka, kupi satić detetu od jedan dolar, kači na Instagramu. Bila je priča kako sam ja otišla u kuću njenog oca i kako sam ukrala pasoš da ona ne bi otišla. Najniže i najbednije izmanipulisao. On je upropastio sve njene planove - ispričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se odvijati odnos njih troje u rijalitiju "Zadruzi 2" tokom narednih dana, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: OVU NOĆ PROVODE U ZATVORU: Na iznenađenje svih, njih dvoje su NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

'