AKTUELNO

Našem paparacu nisu uspeli da umaknu.

Popularni pevač Slobodan Radanović u utorak veče priredio je pravi spektakl učesnicima "Zadruge 2", ali i milionima gledalaca Televizije Pink koji su do ranih jutarnjih sati pratili svaki njegov korak, ali i susret sa bivšom devojkom Lunom Đogani koja je preplakala veče. O njihovom susretu na mestu gde su se u septembru prošle godine, kada je počela prva sezona "Zadruge", rijalitija koji je oborio sve granice, već danima bruji čitav Balkan, a malo je poznato da se pevač samo nekoliko minuta pre nego što će se sresti sa Đoganijevom u Šimanovcima pojavio ruku pod ruku sa atraktivnom devojkom!

Foto: Pink.rs

Reč je o njegovoj koleginici Rijaldi, koja je, takođe, u utorak uveče pevala na žurki održanoj u Zadruzi. Iako je sa njima iste noći pevala i folk zvezda Dara Bubamara, ona je samostalno krenula put Šimanovaca, što nije bio slučaj sa Rijaldom, koja se sa zgodnim pevačem dovezla istim automobilom, što je zabeležio naš paparaco.

Foto: Pink.rs

Sloba i Rijalda krili su se iza zatamljenih stakala luksuznog četvorotočkaša, a nakon što su napustili vozilo i sevnuli blicevi našeg paparaca, sve je bilo očigledno!

Foto: Pink.rs

Čim je ugledala našeg fotoreportera, zgodna pevačica stavila je naočare za sunce i sa Slobom, koji joj je kao pravi džentlmen otvorio vrata, utrčala u studio Ognjena Amidžića, kod kojeg su se kratko zadržali, a potom ušli u "Zadrugu" i priredili spektakl o kojem se i dalje priča.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Sloba je već uhvaćen u društvo zgodne pevačice, zbog čega su se raširile glasine da je sa njom uplovio u emotivnu vezu, što su oboje u više navrata demantovali. Iako su istakli da je reč samo o druženju i poslovnoj saradnji, njihov zajednički dolazak ponovo je podgrejao priče da među njima ima nečeg više od prijateljstva, a da li će se u ovom slučaju obistiniti ona stara "gde ima dima, ima i vatre" pokazaće vreme.

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Luna Đogani

#Rialda Kadrić

#Slobodan Radanović

#pevač

'