AKTUELNO

Svi pričali uglas.

Nakon što je Zorica Marković priznala da je napravila nered u kupatilu, Veliki šef ju je nagradio zbog njene iskrenosti, ali i poslao pismo da moraju izabrati najveću kukavicu među njima. Svako od njih će morati da kaže jedno ime i da obrazloži zašto baš za tu osobu misli da je kukavica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stalno se govori o tome ko ima hrabrosti da kaže za stolom i van njega. Danas ćete birati najveću kukavicu među vama, svako od vas će navesti jednu osobu i mišljenje. Potrudite se da bar sada budete iskreni - glasilo je pismo Veliko šefa.

Među prvima koji je ustao bio je Brendon koji je kao iz topa rekao da je najveća kukavica pevačica Suzana Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma, ti si kukavica, najlakše ti je da svališ na mene ili Snežanu. Sram te bilo, lažove. Sram te bilo, neću više da te trpim - vikala je Suzana nakon što je Brendon rekao da je ona najveća kukavica u Zadruzi.

Branislav je sa nekoliko rečenica napravio havariju u Beloj kući, pa je pritom spomenuo i Doroteu Jovanović za koju je rekao da je kukavica zbog načina na koji je lažirala da ju je on udario zbog čega je kažnjen novčano.

Mislim da je to Adam, mnogo je ironičan. On uvek okoliša - rekla je kratko Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je Giba, on nikada nije izneo svoje mišljenje, uvek kada je neka anketa, on prebaci na Radu - priznao je Aleksa Savić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane Čolak je opleo po svom cimeru Branislavu za kojeg nije imao lepe reči.

To je Brendon, on ima mu*a kao paučina. Znam ja kako se ponaša po splavovima koji drže moji drugovi, on je drugačiji ovde - rekao je Bane.

Ostali zadrugari su navodili i kao razloge obrazlagali neučestvovanje, želju da se ne zamere drugima. Dok su neki bili previše subjektivni i rekli da su kukavice oni sa kojima oni nisu u dobrim odnosima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je Mina. Ona pravi od sebe idiota. Ona je morala da pita Miću da l' sme da kaže za Adama - rekao je David Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Brendon se boji Zorice, Mikija i Miće. Zorica mu jedan dan očitala lekciju, prebledeo je - rekla je Suzana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Zadrugari

'