AKTUELNO

Nastaće totalna pometnja.

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga 2", pomera sve granice na medijskom nebu Srbije već više od dva meseca, a učesnici ovog rijalitija postali su velike zvezde.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo njih je završilo svoje takmičenje, a pojedini stanari Bele kuće uselili su se naknadno, kao što će biti slučaj i ove večeri.

Zadrugari ni ne slute da će večeras biti organizovano vanredno ubacivanje u najgledaniji rijaliti u regionu, a ono što je sigurno jeste da će posle toga nastati velike turbulencije među ukućanima. Zadrugari će, nesvesni onoga što će se desiti, prvo odlučiti kog potrčka, Marka Miljkovića ili Draganu Mitar, šalju u izolaciju, a drugog nominovanog će u izolaciju poslati gledaoci.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom će se novi stanar ili novi stanari useliti u Belu kuću, ali to nije sve. Veče će posebno začiniti pripadnici sedme sile i emisija "Pitanja novinara", koju svi gledaoci najviše vole.

Novinari će postavljati najintrigantnija i najzanimljivija pitanja zadrugarima, kojima će otkriti mnoge tajne, te nema sumnje da vas večeras očekuje noć puna turbulencija i iznenađenja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: CELA KUĆA SE PODIGLA NA NOGE ZBOG HAOSA U KUPATILU ZADRUGE! Evo ko je kriv za sve! (FOTO)

Zato večeras obavezno budite uz televiziju Pink od 22 časa i pratite rijaliti koji pomera sve granice gledanosti na ovim prostorima, "Zadrugu 2".

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'