AKTUELNO

Ona je bila oduševljena njihovim rečima!

Dok je većina zadrugara trčeći otišla do ,,Šiša bara" kako bi uživali u muzici i nargilama, zadrugarke Zlata Đurković, Jelena Golubović i Zorica Marković su iskoristile vreme da komentarišu minule događaje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas je produkcija poslala obaveštenje da Zlata održi koncert. Ona je pevala i samim tim pokazala gledaocima da je i te kakva pevačica. Dok su neki bili oduševljeni, pojedini su likovali njeno pevanje prozivajući je da ne zna to da radi. Zorica i Jelena, kao uspešne rijaliti ličnosti su rekli Zlati da je danas imala svojih pet minuta i da tek sada treba da još više privlači pažnju svojim talentom.

Vidiš da može bez j*em ti mater. Ti si danas napravila haos. Videlo se da ti je teško. Ja sam danas rekla da ti se divim. Napolju haos prave zbog ovoga danas. Ovo je takav marketing, bravo! Meni je danas bilo žao, ali ovo je bilo top. Dok si držala koncert, niko te u usta uzeo nije, iako te napala, Olja te nije spomenula. Ne pitaju ovi iz produkcije za džaba da ti pevaš. Sve je tebi išlo u prilog - govorila je Zorica, pa se ubacila Jelena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ako sam ja od novih upamtila tvoje ime, to nešto znači. Veruj mi, ovo je bilo tvojih pet minuta. Od slave se priča o tebi, to nešto znači. Koliko puta su javili da se ne otimaju za mikrofon dok ti pevaš, a tebi su dali da pevaš više pod pola sata - rekla je Jelena Golubović iskreno.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Golubović

#Zlata Đurković

#Zorica Marković

'